Puvun ripustaminen

Heti alkuun, hanki kunnon henkari – oikeasti! Puku on suunniteltu lepäämään harteillasi. Päivässä on 24 tuntia, viikossa 7 päivää ja vuodessa 365 päivää. Vaikka kuinka rakastaisitkin mittatilauspukuasi, on erittäin epätodennäköistä että puku olisi enemmän päälläsi kuin kaapissa odottamassa päälle laittoa.

Rautalankaiset henkarit, ovat hyvä vaihtoehto matkoille ja lyhyen ajan ripustukseen. Pitkällä aikavälillä tällaiset henkarit kuitenkin vahingoittavat pukuasi tehden olkapäistä muodottomat. Henkarit joissa on levennetyt päät olkapäiden varalle ovat niitä henkareita joita sinunkin tulisi suosia. Niitä on saatavilla niin eleganttina puisina ja muovisina – kummatkin toimivat hyvin.

Pidit siitä tai et, haihdutat lämpöä päivän aikana. Vaatehenkarit ovat tässäkin asiassa ystäviäsi. Kun päivän päätteeksi laitat pukusi henkariin roikkumaan, suosittelemme, että annat sen roikkua noin 24h ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen. Näin estät epämiellyttävien hajujen muodostumista.

SEETRIPUU HENKARI

Edellisiä ohjeita noudattamalla pärjäät oikein hyvin. Voit kuitenkin pärjätä vielä paremmin. Vanhat ”old school” herrasmiehet ovat aina olleet seetripuun tuoksun sekä sen suojaavan tehon puolestapuhujia. Seetripuusta tehtyjä henkareita pidetään parhaina vaateripustimina millä ihminen voi pukujaan huoltaa. Seetripuu imee kosteutta juuri niistä paikosta mitkä ovat kriittisimmät: olkapääseudusta. Lisäksi sen luontainen öljy raikastaa ja suojaa pukuasi antaen samalla koko vaatekaapille raikkaan vastaostetun sikarirasian tuoksun. Luota meihin, kun sanomme että haluat ehdottomasti tämän raikkaan tuoksun tunkkaisen vaatekaapin tuoksun sijaan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa