Solmion värit

Isoin sääntö: solmion täytyy aina olla tummempi kuin paidan. Se mihin väriin päädyt on sinun valintasi, mutta pidä mielessä että solmio on se oheistuote jonka värivalinta vaikuttaa eniten siihen minkälaisen viestin annat muille. Esimerkiksi yhdysvaltalaiset republikaanit käyttävät aina punaisia solmioita sillä punainen on vallan ja voiman väri.

Punainen on tosiaan vallan ja voiman väri. Lisäksi se yhdistetään rakkauteen ja auktoriteettiin. Punainen väri on voimakas väri, joten jos päätät laittaa punaisen solmion kaulaasi, valmistaudu olemaan huomion keskipisteenä. Punainen solmio sopii tummansinisen, harmaan ja tumman harmaan puvun kanssa.

Sininen on miesten suosikkiväri. Tummansininen solmio on elegantti ja maskuliininen valinta joka sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Yhdistele tummansininen solmio valkoisen paidan ja tumman puvun kanssa. Jos tummansininen tuntuu liian voimakkaalta väriltä, voit vaihtoehtoisesti käyttää vaaleansinistä solmiota. Vaaleansiniset solmiot ovat myös suosittuja miesten keskuudessa ja ovat oiva valinta keväälle ja kesälle. Parhaan työlookin saat yhdistelemällä tummanharmaan puvun vaaleansinisen solmion kanssa.

Musta on formaali väri. Mustaa solmiota käytetään muodollisissa iltatilaisuuksissa yhdessä valkoisen kauluspaidan, mustan tai tummanharmaan puvun kanssa, sekä mustien pukukenkien kanssa. Jos haluat kuitenkin käyttää mustaa solmiota rennommin, suosittelemme hankkimaan kudotun skinny-tyylisen solmion, joita löytyy esimerkiksi Raknarin valikoimasta. Tällöin voit ongelmitta yhdistellä kokonaisuuteen rennon bleiserin ja farkut.

Ruskeaa väriä pidetään aikuismaisena värinä. Jos ideanasi on näyttää varttuneelta ja  tunnustetulta ihmiseltä, on ruskea sinun värisi. Väri on suosittu erityisesti syksyllä. Yhdistele ruskea solmio värien kanssa, jotka eivät ole maanläheisiä värejä. Tummansininen puku ruskean solmion ja kenkien kanssa on hyvä valinta.

 

Jos kaipaat lisää vinkkejä siihen miten yhdistellä eri solmion värejä puvun kanssa, elä epäröi ottaa yhteyttä Raknarin mittamestareihin!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa